fbpx

MASTERCLASSES

Let’s be HONEST, nails are HOT! Breng jouw skills to the next level met de unieke masterclasses van LAKWERK.

“Ik zag glitters, kleuren, flakes en kwam in een compleet nieuwe wereld terecht van designs, continue trends en eindeloze mogelijkheden. Een ding wist ik zeker; ik wilde de wereld veroveren als nailtechnician en mijn liefde voor nagels delen.”

Aldus, Jessica Scholten op haar 15e, die inmiddels samen met Saar Koningsberger LAKWERK oprichtte. Jarenlang leerde ze het vak als een echte pro beheersen, heeft ze naam gemaakt over de hele wereld, werkt ze voor de grootste designers én doet ze de nagels van wereldsterren. Ze is ervan overtuigd is dat dit het mooiste vak is dat er is. Al haar kennis, ervaring maar vooral haar liefde voor nagels deelt ze nu met jou in de unieke masterclasses van LAKWERK.

Heb jij ook een passie voor nagels? De Masterclasses van LAKWERK zijn creatief, inspirerend en doelgericht. Onze gepassioneerde educators leren jou alles om jouw skills naar the next level te brengen. Dit doen we middels ons eigen, unieke lesmateriaal en natuurlijk jouw liefde voor nagels. Wij zijn altijd up to date met de laatste trends en technieken en nergens anders in Nederland leer je jezelf zo ontwikkelen op het gebied van nagels.

* Al onze masterclasses zijn brand neutraal, we werken bij LAKWERK met verschillende merken.

De Masterclasses van LAKWERK zijn te volgen in Amsterdam en toegankelijk voor zowel naillovers als professionals die hun vak naar een hoger level willen tillen. Hieronder een overzicht van ons aanbod:

GET TO KNOW THE NATURAL NAIL

THE BASICS

WAT: Leer de perfecte behandeling voor de natuurlijke nagel
VOOR WIE: Iedereen (ook zonder ervaring in nailstyling)
DOEL: Na deze masterclass heb je de perfecte basis gelegd voor een goed geprepte natuurlijke nagel.
DUUR: 1 dag (10.00 – 15.00 incl break + lunch)

Goede basiskennis is essentieel voor het mooi maken van nagels. Leer alles over de natuurlijke nagel en hoe je het omliggende nagelriem het beste verzorgd tijdens ‘Get To Know The Natural Nail’ masterclass van LAKWERK. Zo zorg je voor de perfecte basis, een betere hechting én hebben jij of je klant langer plezier van jouw lakkunsten. The Basics is ook te volgen als je geen nagellak wilt dragen.

Learn to know the gelpolish level 1

LET’S OWN THE GELPOLISH

SINGLE COLOUR | Level 1 & 2

WAT: Gelpolish applicatie / Leer alles over het product Gelpolish
VOOR WIE: L1 – Iedereen, geen ervaring
L2 – Ervaring, professional
DOEL: L1 – Productkennis + aanbrengen gelpolish
L2 – Perfectioneren van je skills met gelpolish
DUUR: 1 dag (10.00 – 16.00, incl break + lunch)

Gelpolish, we can’t live without anymore! Gelpolish is onwijs populair en na de masterclass ‘Let’s Own The Gelpolish’ begrijp jij precies waarom! Leer alles over de combinatie van gel en nagellak, dat je laagje voor laagje tot in perfectie kunt aanbrengen. Hoewel het aanbrengen van gelpolish deze dag centraal staat, krijg je ook alle benodigde kennis van het product gelpolish en kies je vanaf nu keer op keer de perfecte kleur die helemaal bij jou en bij je klant past. Daarnaast leer je de unieke technieken die we bij LAKWERK toepassen en last but not least; het verwijderen van gelpolish. Vergroot je passie voor nagels en let’s own the gelpolish!

LAKWERK ontwikkelde deze masterclasses voor zowel beginners als professionals in LEVEL 1 & LEVEL 2. Wil jij de skills van het aanbrengen ownen tot in detail? Lees snel verder voor meer informatie.

A WORLD CALLED NAILART

ART POLISH 

WAT: Ontdek de eindeloze mogelijkheden in nailart (normale nagellak)
VOOR WIE: Iedereen, zonder ervaring in nailart met nagellak
DOEL: Leer de technieken van nailart met normale nagellak
DUUR: 1 dag (10.00 – 16.00, incl break + lunch)

We love nails. We love art. We love sharing! Ontdek de eindeloze mogelijkheden in nailart! Wij maken van jou een ware nailartist als jij de masterclasses ‘A World Called Nailart’ volgt. Tijdens deze masterclasses leer je hoe je de laatste trends en designs in een handomdraai kunt aanbrengen bij jezelf, vriendinnen of je klanten. Het geheim van onze looks zit hem namelijk in het uitvoeren van de juiste stappen, de juiste technieken en natuurlijk precisiewerk.

Lak jij al vaak je nagels met gewone nagellak en wil je nu graag je skills naar de next level brengen door er ook nailart skills bij te leren? Dan is deze masterclass perfect voor jou. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze unieke masterclasses!

Artwork with gelpolish

LAKWERK LIKE WE DO

ART GELPOLISH | LEVEL 1, 2 & 3

WAT: Ontdek de eindeloze mogelijkheden in nailart (gelpolish)
VOOR WIE: L1 – Iedereen, zonder ervaring in nailart maar met ervaring met gelpolish
L2 – Iedereen die level 1 heeft gevolgd of al ervaring heeft met nailart & gelpolish
L3 – Iedereen die level 2 heeft gevolgd of expert in nailart
DOEL: L1 – Leer de basistechnieken van nailart
L2 – Verbeter je skills in nailart
L3 – Perfectioneer je skills in nailers en daag jezelf uit om naar de next level te gaan.
DUUR: 1 dag (10.00 – 16.00, incl break + lunch)

Denk je aan LAKWERK, dan denk je aan de eindeloze creaties die we elke dag maken. Heb jij al ervaring met gelpolish maar wil je je klanten die extra creativiteit bieden. Dan is deze masterclass op jouw lijf geschreven. We bieden verschillende levels zodat jij precies kunt instappen op het juiste niveau en zodat jij jezelf elke keer kunt blijven uitdagen. Tijdens deze masterclass leer je hoe je de laatste trends en designs in een handomdraai kunt aanbrengen. Het geheim van onze looks zit hem namelijk in het uitvoeren van de juiste stappen, de juiste technieken en natuurlijk precisiewerk.

Ben jij beginner in nailart of wil je je skills uitbreiden als professional? Deze masterclass is available in LEVEL 1, LEVEL 2 & LEVEL 3. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze unieke masterclasses!

LAKWERK BOOTCAMP 

VAN THE BASICS TOT LAKSTER

WAT: The Basics, Gelpolish L1, Gelpolish L2, Art with Gelpolish L1 & Art with Gelpolish L2.
VOOR WIE: Iedereen
DOEL: van 0 tot LAK STER.
DUUR: 5 dagen (10.00 – 15.00, incl break + lunch)

Ben jij geïnspireerd geraakt door LAKWERK en denk je, dit wil ik ook kunnen maar where to start? Dan hebben we een perfecte bootcamp voor jou ontwikkeld. Hierbij volg je de 5 masterclasses om te leren hoe wij bij LAKWERK denken en werken. Tijdens deze bootcamp beginnen we op 0 en werken we er naar toe om jou alle kennis te geven die wij hier bij LAKWERK toepassen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze unieke bootcamp!

Artwork with gelpolish

1 ON 1 SESSION

PRIVATE TRAINING 

WAT: Prive training, op maat gemaakt.
VOOR WIE: Iedereen, ook zonder ervaring
DOEL: Jouw persoonlijke skills naar de next level brengen
DUUR: 3 uur

Deze is voor jou, nail lover! Een passie voor nagels. Meer heb je niet nodig. Zo begon het ook ooit voor LAKWERK founder Jessica Scholten. Met deze unieke 1 op 1 sessie bieden wij de mogelijkheid aan om een prive les te krijgen van Jessica. Wat je niveau ook is, wij maken voor jou de passende masterclass.

 

EXTEND TO THE MAX 

GEL EXTENSIONS  

WAT: Leer de perfecte gel extensions zonder tips
VOOR WIE: Geen tot weinig ervaring
DOEL: Gel extensions zetten
DUUR: 6 dagen (10.00 – 15.00, incl break + lunch )

Nieuw bij LAKWERK! Extend to the max. Naast alle flaweless single colour en te gekke nail art masterclasses heeft LAKWERK nu ook een training ontwikkeld om de perfecte extensions te creëren met GEL. Tijdens deze training leer jij in 6 lessen hoe je van cute shorties, sassy long nails kunt maken.

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze unieke training!

ON LOCATION 

OP MAAT GEMAAKTE TRAINING

WAT: Op maat gemaakte training
VOOR WIE: Masterclass op locatie voor een team of in jouw salon
DOEL: Afhankelijk van wens
DUUR: Minimaal 2 uur

Hoe kunnen we jou en jouw team helpen om nails te rocken?
Staan jullie in de startblokken en wil je die extra skills om een vliegende start te maken? Wil je een leuke oppepper voor het team? Op zoek naar nieuwe inspiratie? De salon boven andere salons uit laten stijgen?

De mogelijkheden zijn eindeloos, JUST LET US KNOW!

E-mail: masterclass@lakwerk.com